Nieuws

Dansnamiddag met William

7 december, 2021 - 11:30

Met driegangen menu

Hof ten Eede presents ism Cabaret Romanov ” Plumette”

6 november, 2021 - 19:00 - inkom: €39

Op Zaterdag 6 november organiseren wij ism Cabaret Romanov een spectaculaire Travestieschow. slechts 39 € pp Op het menu:

  • Oostendse garnaalkroket met garnituur
  • Varkenshammetje met mostaardroomsausje en gratintaartje
  • Dessert van de Chef

communie 2022

- inkom: €87

  Beste Familie, Het communie- of lentefeest is een belangrijke stap in het jonge leven van uw kind. Elk kind droomt van deze dag. In het vooruitzicht van deze plechtigheid stellen wij graag onze feestzalen even voor. In het  nieuwe sfeervol kader van onze zaal staan wij garant voor het welslagen van uw familiefeest. Onze troeven zijn jarenlange ervaring, uitstekende prijs-kwaliteit...

Spetterende eindejaarsreveillion 2021-2022

31 december, 2021 - 18:30 - inkom: €139.50

Op vrijdag 31 december organiseren wij een spetterende overgang van oud naar nieuw Ons feestmenu:

  • Aperitief met wachtbordje van de chef
  • Roomsoepje van bospaddenstoel
  • Tarbot met kreeftenbearnaise en kruidenpuree
  • Sorbet van passievrucht, frambozencoulis en geraspte kokosnoot
  • Stoofpotje van jong everzwijn, gratintaartje met broccoli, spr...

Nu beschikbaar onze webshop

Wat te doen bij het uitstellen van je huwelijk

Ben jij in het geval dat je je huwelijk dient te verplaatsen? Hieronder vind je een stappenplan dat je kan volgen indien het uitstellen van je huwelijk door corona aan de orde is.

1. Neem contact op met je wedding planner

Indien je werkt met een weddingplanner, dan stond die tot nog toe in jullie naam in contact met jullie dream team van huwelijkleveanciers. ...

Corona en Huwelijken en vrienden

Door corona zijn veel koppels verplicht om hun huwelijk te verplaatsen. Wordt ook het huwelijk van jouw vrienden uitgesteld? Dan doet het hen deugd om te weten dat je aan hen denkt! Hier vind je enkele tips die tonen dat je er voor hen bent.

Steek een helpende hand uit

Samen hebben jullie fantastische momenten beleefd. Toon dat je...

Uw feest is onze passie

Heb je in 2019 iets te vieren met familie, vrienden, collega's, klanten,...? Wij verzorgen jouw feest of evenement tot in de kleinste details zodat je samen met je gezelschap zorgeloos kan genieten. Neem een kijkje  voor de vele mogelijkheden voor jouw privé of bedrijfsfeest. Staat jouw ideale formule er niet tussen? Dan helpen we je heel graag iets volledig op jouw maat uitwerken!

NIEUWE TREND: niet trouwen, wél een feest geven

Steeds meer koppels opteren voor een 'wij-gaan-niet-trouwenfeest'. Iets voor jou? Staat trouwen niet op jullie verlanglijstje, maar willen jullie wel graag jullie liefde vieren in het gezelschap van jullie vrienden en familie? Ook dat is perfect mogelijk bij ons! We helpen jullie graag om er een top feest van te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

Verliefd & Verloofd !

Heeft je partner je tijdens de feestdagen of onlangs met valentijn ten huwelijk gevraagd? En je riep luidkeels “ jaaaahaaa!”, dan wensen we je proficiat met jullie verloving! Je bent waarschijnlijk al aan het wegdromen van het mooi huwelijksfeest en dan vraag je je plots af: ‘Hoe begin ik nu aan die organisatie?’ – We geven je graag 8 handige tips!

  • Loop heel even op wolk...

Mijn verjaardag bij jullie gevierd supertof feest gehad, lekker eten, vlotte bediening kortom het was af.

- Guido