Nieuws

NIEUWE TREND: niet trouwen, wél een feest geven

Steeds meer koppels opteren voor een 'wij-gaan-niet-trouwenfeest'. Iets voor jou? Staat trouwen niet op jullie verlanglijstje, maar willen jullie wel graag jullie liefde vieren in het gezelschap van jullie vrienden en familie? Ook dat is perfect mogelijk bij ons! We helpen jullie graag om er een top feest van te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

Paasbrunch met Muzikale omlijsting op zondag 12 april

12 April, 2020 - 12:00 - inkom: €65

Vier Pasen in stijl We starten om 12.00 u met een glaasje bubbels en een mond verwennertje. Vervolgens serveren wij een uitgebreid brunchbuffet met koude en warme lekkernijen. Als hoofdgerecht bied de Chef uw volgende culinaire geneugden aan:

  • gebakken kabeljauw met verse tartaar
  • zeebaarsfilet in witte wijn saus
  • Orloffgebraad met kaassaus
  • Ka...

Grote Vedetteparade met diner

12 Juli, 2020 - 11:00 - inkom: €42

Op zondag 12 juli organiseren wij een spetterende vedetteparade met Gino Verano, Nicky Jones Frederic en Jens   Het menu start met een aperitief met hapje, gevolgd door het haasje van kabeljauw op een torentje van wortelfantasie. Het hoofdgerecht is een tournedos van kalkoen met groentenboeket en amandelkroketjes. Als dessert serveren wij flenjes met sinaasappelsaus met mokka D...

Herfstfestival met Frank en Christel Galan

11 Oktober, 2020 - 12:00 - inkom: €59

Zondag 11 oktober om 12 u organiseren wij opnieuw een dinner- optreden met Frank en Christel Galan wij starten om 12 u met aperitief met mondvermakertjes. Als voorgerecht serveren wij een herfstsalade met noten en artisanale kaaskroketjes. Vervolgens hebben wij een fantasie van parelhoentje met gratintaartje , geparfumeerd meteen veenbessensaus. Als dessert hebben we een Bretoens appel...

dansnamiddagen William 2020

7 Januari, 2020 - 11:30 - inkom: €18.50

Danske doen met William 7 januari-4 februari-3 maart-2 april - 5 mei- 2 juni-2 juli koffie met gebak 6 € pp. 3- gangenlunch 12.50 € pp.

Willy Sommers ism Vg Events

8 November, 2020 - 11:30 - inkom: €59

Op zondag 8 november opnieuw te gast in Feestzaal Hof ten Eede Willy Sommers vergezeld van Vanessa Chinitor, Nicky Jones ,Patrick Onzia en Peter Locket

Uw feest is onze passie

Heb je in 2019 iets te vieren met familie, vrienden, collega's, klanten,...? Wij verzorgen jouw feest of evenement tot in de kleinste details zodat je samen met je gezelschap zorgeloos kan genieten. Neem een kijkje  voor de vele mogelijkheden voor jouw privé of bedrijfsfeest. Staat jouw ideale formule er niet tussen? Dan helpen we je heel graag iets volledig op jouw maat uitwerken!

Verliefd & Verloofd !

Heeft je partner je tijdens de feestdagen of onlangs met valentijn ten huwelijk gevraagd? En je riep luidkeels “ jaaaahaaa!”, dan wensen we je proficiat met jullie verloving! Je bent waarschijnlijk al aan het wegdromen van het mooi huwelijksfeest en dan vraag je je plots af: ‘Hoe begin ik nu aan die organisatie?’ – We geven je graag 8 handige tips!

  • Loop heel even op wolk...

Toffe feestzaal, lekker eten, super bediening! Voor herhaling vatbaar.

- Marie