Nieuws

Uw feest is onze passie

Heb je in 2019 iets te vieren met familie, vrienden, collega's, klanten,...? Wij verzorgen jouw feest of evenement tot in de kleinste details zodat je samen met je gezelschap zorgeloos kan genieten. Neem een kijkje  voor de vele mogelijkheden voor jouw privé of bedrijfsfeest. Staat jouw ideale formule er niet tussen? Dan helpen we je heel graag iets volledig op jouw maat uitwerken!

NIEUWE TREND: niet trouwen, wél een feest geven

Steeds meer koppels opteren voor een 'wij-gaan-niet-trouwenfeest'. Iets voor jou? Staat trouwen niet op jullie verlanglijstje, maar willen jullie wel graag jullie liefde vieren in het gezelschap van jullie vrienden en familie? Ook dat is perfect mogelijk bij ons! We helpen jullie graag om er een top feest van te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

Verliefd & Verloofd !

Heeft je partner je tijdens de feestdagen of onlangs met valentijn ten huwelijk gevraagd? En je riep luidkeels “ jaaaahaaa!”, dan wensen we je proficiat met jullie verloving! Je bent waarschijnlijk al aan het wegdromen van het mooi huwelijksfeest en dan vraag je je plots af: ‘Hoe begin ik nu aan die organisatie?’ – We geven je graag 8 handige tips!

  • Loop heel even op wolk...

Dansnammidag met Nicky Jones en live orkest

25 Augustus, 2019 - 12:00 - inkom: €35

Op donderdag 25 augustus organiseren wij in samenwerking met VG Events  Nicky Jones in concert. Aperitief, drie gangenmenu en koffie voor slechts 35 €  

Herfstfestival met Frank en Christel Galan

26 Oktober, 2019 - 19:00 - inkom: €59

Op zaterdag 26 oktober verwelkomen wij Frank en Christel Galan met een spetterende dinershow. Op het menu:

  • aperitief met mondvermakertje
  • Herfstsalade met noten en huisbereide artisanale kaaskroketten
  • Fantasie van parelhoentje met gratintaartje, geparfumeerd met veenbessensausje
  • Bretoense appeltaart met mascarpone en fruitcoulis en mokka

Les filles de malines

15 November, 2019 - 19:00 - inkom: €50

Op vrijdag 15 november hebben wij het genoegen u de nieuwe show van travestieten groep Les filles de Malines  voor te stellen.

Shownamiddag Met willy Somers in samenwerking met VG events

24 November, 2019 - 12:00 - inkom: €59

Spetterende Shownamiddag met Willy Somers, Guy Neve, Nicky Jones, Dinny en Pascal Montelli. Slechts 59 € pp. inclusief aperitief, drie gangenmenu en koffie inbegrepen.

Bedankt team  Hof Ten Eede voor ons mega leuk personeelsfeest.

- KBC