Nieuws

Uw feest is onze passie

Heb je in 2019 iets te vieren met familie, vrienden, collega's, klanten,...? Wij verzorgen jouw feest of evenement tot in de kleinste details zodat je samen met je gezelschap zorgeloos kan genieten. Neem een kijkje  voor de vele mogelijkheden voor jouw privé of bedrijfsfeest. Staat jouw ideale formule er niet tussen? Dan helpen we je heel graag iets volledig op jouw maat uitwerken!

NIEUWE TREND: niet trouwen, wél een feest geven

Steeds meer koppels opteren voor een 'wij-gaan-niet-trouwenfeest'. Iets voor jou? Staat trouwen niet op jullie verlanglijstje, maar willen jullie wel graag jullie liefde vieren in het gezelschap van jullie vrienden en familie? Ook dat is perfect mogelijk bij ons! We helpen jullie graag om er een top feest van te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

Verliefd & Verloofd !

Heeft je partner je tijdens de feestdagen of onlangs met valentijn ten huwelijk gevraagd? En je riep luidkeels “ jaaaahaaa!”, dan wensen we je proficiat met jullie verloving! Je bent waarschijnlijk al aan het wegdromen van het mooi huwelijksfeest en dan vraag je je plots af: ‘Hoe begin ik nu aan die organisatie?’ – We geven je graag 8 handige tips!

  • Loop heel even op wolk...

Spetterende eindejaarsmenu

31 December, 2019 - 19:00 - inkom: €129

Op dinsdag 31 december organiseren wij opnieuw een spetterend eindejaarsreveillion met muzikale omlijsting op het menu staat:

  • aperitief met wachtbordje van de chef
  • Roomsoepje van groene asperge en courgette met lardinettes en Parmasaanse kaas
  • Tarbot met kreeftenbearnaise en schorsenelen met kokosmelk
  • Mojitosorbet met limoensaus
  • Herten...

Toffe feestzaal, lekker eten, super bediening! Voor herhaling vatbaar.

- Marie