The circle of life

Babyborrel

Nu ik eindelijk geboren ben, willen mama en papa eerst een beetje wennen. Daarna wil ik jullie allemaal beter leren kennen.

Omdat ik momenteel nog niet kan praten en mijn ouders het feesten niet kunnen laten, geven zij een babyborrel/doopfeest in feestzaal Hof ten Eede!

Contacteer ons Meer weten

Communie

Je kind kijkt er reikhalzend naar uit. Schenk jouw kind de toegang tot hun droomwereld en hop mee op de trein voor een onvergetelijke reis. Feestzaal Hof ten Eede geeft je een ticket eerste klas naar een zorgeloos, onberispelijk en spetterend gebeuren: volop genieten voor groot en klein. Onze communiefeesten: uw sleutel tot een geslaagd feest.

Contacteer ons Meer weten

Verjaardag

Elke verjaardag is speciaal. Deze dag zal niet onopgemerkt voorbij gaan in Feestzaal Hof ten Eede. Wil je geen kers, maar een hele boom op de taart? Dan verzorgen wij uw verjaardagsfeest om geen dag, maar wel een jaar lang van te genieten.

Feestzaal Hof ten Eede geeft aan elke gelegenheid een reden om te feesten: verliefd, verloofd, getrouwd, opnieuw vrijgezel, sweet 16-18, afgestudeerd, nieuwe carrière, alles is mogelijk en niets moet!

Contacteer ons

Huwelijken

Droom je huwelijksfeest en maak het waar. Als je echt van iemand houdt, iemand alles toevertrouwt, één die echt weet wie je bent en ook je zwakke plekken kent, die je bij staat en vergeeft een die ‘naast’ en ‘in’ je leeft, dan voel je pas wat leven is en wat liefde geven is.

Feestzaal Hof ten Eede staat garant voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Geen zorgen en geen stress voor deze onvergetelijke dag. Leef op wolkjes en geniet van elkaar en laat feestzaal Hof ten Eede uw droomfeest verzorgen om hiervan een memorabele dag te maken.
Trouwen is een bijzondere gebeurtenis, beleef zo’n dag van liefde in stijl en zonder zorgen: wij verzorgen uw huwelijksfeest van A tot Z.

Contacteer ons Meer weten

Jubileum

Proficiat, jullie bereiken opnieuw een mijlpaal in het leven, reden te meer om dit te vieren!

Voor elk budget heeft Feestzaal hof ten Eede een toverformule paraat: zo groeit deze gebeurtenis uit tot een uniek feest vol met persoonlijke toetsen en memorabele momenten.

Contacteer ons

Rouwmaaltijd

Helpen om waardig afscheid te nemen van uw dierbare: feestzaal Hof ten Eede is uw toeverlaat om je koffietafel of rouwmaaltijd in een sereen kader te organiseren. Vraag vrijblijvend naar onze formules, wij werken graag een voorstel uit op maat en budget.

Contacteer ons

We denken nog dagelijks terug aan onze mooiste dag. Vlekkeloze voorbereiding dankzij de goede zorg van Brenda. We waren onder de indruk van de mooie opstelling en versiering van de zaal. Dranken en hapjes tijdens de receptie in overvloed. Het eten subliem. Hof Ten Eede een aanrader voor je huwelijksfeest.

- Johan Marien