Bedrijven

Vakbeurzen

Een vakbeurs organiseren brengt heel wat voorbereidingswerk met zich mee: je werkt een aantrekkelijk programma uit, verzamelt interessante standhouders en maakt een doelgroep om jouw beurs te bezoeken.
Feestzaal Hof ten Eede is dé locatie om een stijlvolle beurs te organiseren., gelegen tussen Gent en Brussel dichtbij de snelweg E40 met ruime parkeermogelijkheden. Koffie of versnaperingen, een lunch met broodjes of een lekker menuutje: geef ons uw wensen en budget mee en Feestzaal Hof ten Eede werkt graag een voorstel op maat uit.

Contacteer ons

Congressen, studiedagen

De stijlvolle locatie en een team dat je evenement tot in de puntjes verzorgd: feestzaal Hof ten Eede organiseert je congres of studiedag in stijl. Geef ons uw wensen en budget mee en wij werken graag een voorstel op maat uit. Onze catering is van onberispelijke kwaliteit.

Contacteer ons

Product- lanceringen

Wil je je nieuw product aan de wereld voorstellen? Trommel al je stakeholders op voor een exclusieve productlancering. Blaas je klanten, investeerders, partnerbedrijven omver met een subliem evenement in Feestzaal Hof ten Eede. Wij maken vrijblijvend een voorstel op maat en budget.

Tijdens een productvoorstelling zijn de zenuwen soms strak gespannen: je wil immers een ijzersterke indruk nalaten op je genodigden. Wij garanderen dat alles vlekkeloos zal verlopen en dat je product of dienst een geweldige indruk zal nalaten.

Contacteer ons

Vergaderingen, workshops

Vergaderen kan je makkelijk in je eigen bedrijf, soms is het echter goed om op locatie te gaan. Het waarom? Een nieuwe locatie wakkert de creatie aan. Discretie is hierbij mooi meegenomen.

Feestzaal Hof ten Eede is de exclusieve partner voor kleine of grote vergaderingen en workshops. Tijdens de warme dagen kan ons tuinterras wonderen doen tijdens een brainstormsessie. Catering? Honger en dorst gaan niet samen met efficiënt werken, ons goed opgeleid team van medewerkers staat ter uwer beschikking. Koffie of versnaperingen, een lunch met broodjes, een lekker menuutje, noem maar op. Geef ons uw wensen en budget mee en Feestzaal Hof ten Eede werkt graag een voorstel op maat uit.

Contacteer ons

Personeelsfeesten

Is het tijd om je medewerkers te trakteren op een onvergetelijke avond of dag? Feestzaal Hof Ten Eede is de ideale locatie om je waardering voor je medewerkers te tonen. De boog moet niet altijd gespannen zijn. Uw personeelsfeest is de ideale formule om stoom af te blazen en je medewerkers op een persoonlijke manier te leren kennen. Dit draagt bij tot een energieke sfeer op de werkvloer.

Onze personeelsfeesten zijn voor iedereen. Feestzaal Hof ten Eede zorgt dat iedereen zich thuis voelt, van de tijger op de dansvloer tot de plakkers aan den toog. Wij stellen u graag het ideale feestprogramma voor.

Contacteer ons Meer weten

Ons feest bij jullie gedaan, was super in orde

- Valerie en Nico